ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της θα βάλει στην Ακρόπολη η Λίνα Μενδώνη

Party στο Twitter με τη Λίνα Μενδώνη που ετοιμάζει μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της στην Ακρόπολη!
Μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της θα βάλει στην Ακρόπολη η Λίνα Μενδώνη

Λίνα Μενδώνη:  Μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της είναι αποφασισμένη να τοποθετήσει η Υπουργός Πολιτισμού

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν θα τοποθετήσει μόνο μια επιγραφή αλλά τρεις!

Οι μαρμάρινες επιγραφές αναμένεται να τοποθετηθούν για το έργο της δημιουργίας ανελκυστήρα στην Ακρόπολη το οποίο και ολοκληρώθηκε επί Υπουργίας της.

Μάλιστα προβλέπεται ξεκάθαρα στη σύμβαση δωρεάς που υπογράφτηκε μεταξύ του Δημοσίου, του Ιδρύματος Ωνάση και της εταιρείας «Αριόνα» για τη χορηγία κατασκευής του ανελκυστήρα, ανανέωσης του φωτισμού της Ακρόπολης και τις “τσιμεντοστρώσεις”.

 

Τι αναφέρει η σύμβαση

 

Το άρθρο 9 με τίτλο “Αναφορά της δωρεάς” ορίζει ότι:

“Το Δημόσιο συμφωνεί ότι στην αρχή και την απόληξη της πλατφόρμας του ανελκυστήρα πλαγιάς και στην είσοδο των Προπυλαίων της Ακρόπολης, δίπλα από τη σχετική επιγραφή που αφορά τη χορηγία των Ε.Ε. και του Ινστιτούτου Θερβάντες, θα μπει ειδική μαρμάρινη επιγραφή διαστάσεων ίσων προς τις δύο προαναφερόμενες (άλλως τουλάχιστον 70Χ40 εκατ.), που θα αναφέρει:

«Ο ανελκυστήρας πλαγιάς και ο φωτισμός της Ακροπόλεως πραγματοποιήθηκαν με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση επί υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη» (Ιούνιος 2020). Η ακριβής θέση και οι ειδικές προδιαγραφές της εν λόγω αναφοράς θα οριστικοποιούνται με υπόδειξη του δωρεοδόχου μετά από προηγούμενη συναίνεση του ιδρύματος”.

 

Party στο Twitter για τη Λίνα Μενδώνη

 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Twitter δεν γίνονταν να μην σατιρίσουν την εν λόγω ενέργεια με πρωταγωνίστρια τη Λίνα Μενδώνη με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της θα βάλει στην Ακρόπολη η Λίνα Μενδώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.