ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εφτασαν 13,5 εκατ. μάσκες από την Κίνα, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

Με την παρουσία του Κυριάκου Μητσουτάκη έγινε η παραλαβή του υγειονομικού υλικού από την Κίνα, δωρεά 13 εκατομμυρίων μασκών (8,34 εκατομμύρια παραδόθηκαν σήμερα) του Ιδρύματος Ωνάση.  Μαζί με τον πρωθυπουργό στην παραλαβή του υλικού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για...
Κορονοϊός: Εφτασαν 13,5 εκατ. μάσκες από την Κίνα, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

Με την παρουσία του Κυριάκου Μητσουτάκη έγινε η παραλαβή του υγειονομικού υλικού από την Κίνα, δωρεά 13 εκατομμυρίων μασκών (8,34 εκατομμύρια παραδόθηκαν σήμερα) του Ιδρύματος Ωνάση. 

Μαζί με τον πρωθυπουργό στην παραλαβή του υλικού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης και η διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος, Αφροδίτη Παναγιωτάκου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω εκ μέρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά και όλου του ελληνικού λαού να σας ευχαριστήσω γι’ αυτήν την εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά σας, σε μια στιγμή κρίσης να θωρακίσετε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με μία πολύ σημαντική δωρεά 13 εκατομμυρίων μασκών, οι οποίες θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για να μπορέσουμε να θωρακίσουμε αυτούς οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πολύ μεγάλης κρίσης: Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων μας, οι οποίοι πρέπει να αισθάνονται ότι πηγαίνουν σε αυτόν τον “πόλεμο” με τα απαραίτητα “πολεμοφόδια”.

Και τα “πολεμοφόδια” γι’ αυτούς είναι οι μάσκες, είναι οι στολές, είναι όλος ο προστατευτικός εξοπλισμός που θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση έτσι όπως πολύ καλά γνωρίζουν να το κάνουν.

Δείτε εδώ το βίντεο από την παραλαβή:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Εφτασαν 13,5 εκατ. μάσκες από την Κίνα, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.