ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κύπρος – Εκλογές: Στις 12 Μαΐου υποβάλλονται οι υποψηφιότητες

Κύπρος - Εκλογές: Στις 12 Μαΐου θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου 2021 στην Κύπρο.
Κύπρος – Εκλογές: Στις 12 Μαΐου υποβάλλονται οι υποψηφιότητες

Κύπρος – Εκλογές: Στις 12 Μαΐου θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου 2021 στην Κύπρο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών Μενέλαος Βασιλείου, οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν στις 12 του Μάη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1230.

Είπε ακόμη ότι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για νέα εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους είναι 15.362. Οσον αφορά τον αριθμό των νέων εκλογέων θα γίνει γνωστός στις 19 του Απρίλη όταν θα οριστικοποιηθεί ο εκλογικός κατάλογος μετά την λήξη της περιόδου των ενστάσεων.

Ο κ. Βασιλείου υπενθύμισε ότι η εγγραφή στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού έχει παραταθεί κατά 3 εβδομάδες μέχρι δηλαδή τις 23 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον νόμο, η ροεκλογική εκστρατεία ξεκινά 3 μήνες πριν τις εκλογές και άρα, έχει αρχίσει επίσημα από την 1η του Μάρτη, γράφει το gr.euronews.com.

Επίσης το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, μέσω της οποίας δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Βουλευτικών Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπρος – Εκλογές: Στις 12 Μαΐου υποβάλλονται οι υποψηφιότητες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.