ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ύπαρξη και τρίτου κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα, μετά και από τον σημερινό έλεγχο στην ομάδα.
Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ύπαρξη και τρίτου κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα, μετά και από τον σημερινό έλεγχο στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μόλις επέστρεψε από τη Ρωσία και στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αρχικά βρέθηκαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και μετά τον σημερινό έλεγχο διαγνώστηκε ακόμη ένα μέλος της ομάδας με Covid-19.

Η ομάδα παρακολουθείτε από τον ιατρό και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ