ΤΕΝΙΣ

Τένις με αμαξίδιο: Διπλο…κουπάτος ο Στέφανος Διαμαντής στο Mega Saray Open

Τένις με αμαξίδιο: Τι κι αν επέστρεψε στα κορτ μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και αφού είχε υποχρεωθεί να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις.
Τένις με αμαξίδιο: Διπλο…κουπάτος ο Στέφανος Διαμαντής στο Mega Saray Open

Τένις με αμαξίδιο: Τι κι αν επέστρεψε στα κορτ μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και αφού είχε υποχρεωθεί να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις.

Τένις με αμαξίδιο: Τι κι αν από το Νο-17 της παγκόσμιας κατάταξης που είχε φτάσει τον Αύγουστο του 2018, βρέθηκε στην τρίτη 50άδα (σ.σ. στο Νο-102) τον ενάμιση χρόνο που υποχρεώθηκε να απουσιάσει από την ενεργό δράση.

Ο Στέφανος Διαμαντής, επί τουρκικού εδάφους, έμοιαζε -σχεδόν- ασταμάτητος. Ο Έλληνας τενίστας, Νο-63 στον κόσμο, κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό του τουρνουά Mega Saray Open που έγινε στην Αττάλεια, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του μονού.

Ο Διαμαντής, με συμπαίκτη τον Ολλανδό Άνκερ, κατέκτησαν την κορυφή του διπλού, επικρατώντας στον τελικό 6/2 7/5 των Γκέργκελι (Σλοβακία)/Λέγκνερ (Αυστρία), ενώ στο μονό, έφτασε ως τον τελικό (μετά από τέσσερις νίκες), όπου ηττήθηκε 6/3 6/0 από τον Ιάπωνα Τοκίντο Όντα.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης με συμπαίκτη τον Τούρκο Χακάν Γκουνγκόρ έφτασε έως τα προημιτελικά του διπλού, ενώ έδωσε έναν αγώνα τόσο στο κυρίως ταμπλό, όσο και στο γκρουπ της «παρηγοριάς».

Οι δύο Έλληνες τενίστες από αύριο έως και τις 23 Απριλίου, θα συμμετέχουν σε ένα ακόμη τουρνουά που θα γίνει στην Αττάλεια και συγκεκριμένα το MTA Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor διαρροή 19/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα της 1ης ασυλίας (pics)

Survivor trailer 19/4: Ο Άλεξ αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης – «Τρώει» τον Τζέημς και ακολουθούν τρεις!

European Super League: Τι θα γίνει σε περίπτωση αποβολής των ομάδων σε Premier League, La Liga και Serie A

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τένις με αμαξίδιο: Διπλο…κουπάτος ο Στέφανος Διαμαντής στο Mega Saray Open», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.