ΤΕΝΙΣ

Ο Σπύρος Ζαννιάς επανεκλέχθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της ITF

Ο Σπύρος Ζαννιάς επανεκλέχθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας, της ITF, θέση που βρίσκεται από το 1999
Ο Σπύρος Ζαννιάς επανεκλέχθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της ITF

Ο Σπύρος Ζαννιάς είναι όνομα-συνώνυμο με το Ελληνικό τένις. Το σπορ που τα τελευταία χρόνια μπαίνει και θα μπαίνει στα σπίτια των Ελλήνων ακόμα περισσότερο.

Ο Σπύρος Ζαννιάς εδώ και πολλά χρόνια άλλωστε κατέχει θέσεις ευθύνης για το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό τένις και η είδηση που έγινε γνωστή σήμερα Τρίτη (12/11) δείχνει το αντίστοιχο στάτους.

Ο Σπύρος Ζαννιάς, επανεκλέχθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας-ITF, θέση την οποία κατέχει από το 1999, έχοντας συμμετάσχει σε επτά Ολυμπιακούς Αγώνες. Η θητεία ολοκληρώνεται την 31.12.2025.

Η πλήρης σύνθεση έχει ως εξής, όπως ανακοινώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις-ITF: Πρόεδρος: David Haggerty (Πρόεδρος ITF, Μέλος της ΔΟΕ).

Μέλη: Wenbin Liu (Γενικός Γραμματέας της Κινεζικής Ομοσπονδίας Τένις), Tarak Cherif (Πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Τένις), Naohiro Kawatei (Μέλος του Δ.Σ. της ITF), Stefan Fransson (Επικεφαλής Διαιτησίας ITF), Alicia Masoni de Morea (Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Αργεντινής), Gilles Moretton (Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις), Mary Pierce (Μέλος του Δ.Σ. της ITF, τέσσερες τίτλοι Grand Slams), Sandi Procter (Πρόεδρος της Βρετανικής Ομοσπονδίας Τένις), Megan Rose (Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τένις των ΗΠΑ), Arantxa Sanchez-Vicario (τέσσερα ολυμπιακά μετάλια, είκοσιένα τίτλοι Grand Slams) Ruth Wipfli (Αντιπρόεδρος της Ελβετικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Mark Woodforde (Μέλος του Δ.Σ. της ITF, δώδεκα τίτλοι Grand Slams), Σπύρος Ζαννιάς (Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας)

Παρατηρητές: Ross Hutchins (ATP), Neil Robinson (WTA)

Ο Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο David Haggerty, τους Αντιπροέδρους, Brian Hainline, Salma Mouelhi Guizani, Bulat Utemuratov, Rafael Westrupp και τα Μέλη του Δ.Σ. της ITF για την τιμή. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους επί 29 χρόνια Συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α., που με τιμούν διαχρονικά με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους».

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σπύρος Ζαννιάς επανεκλέχθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της ITF», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).