AGENT GREEK

ΑΕΚ: Ούτε Άντερλεχτ, ούτε Βράνιες θα γίνει ο Μπάρκας

Όταν σου χτυπάνε την πόρτα για να λύσουν ένα πρόβλημα, συνήθως απαντάς. Αυτό έκανε και η Σέλτικ. Μόνο. Και για περισσότερα έχουμε πολύ δρόμο.
ΑΕΚ: Ούτε Άντερλεχτ, ούτε Βράνιες θα γίνει ο Μπάρκας

ΑΕΚ: Όταν σου χτυπάνε την πόρτα για να λύσουν ένα πρόβλημα, συνήθως απαντάς. Αυτό έκανε και η Σέλτικ. Μόνο. Και για περισσότερα έχουμε πολύ δρόμο.

Προτεραιότητα της Σέλτικ δεν ήταν και δεν είναι η επιστροφή του Μπάρκα στην Ελλάδα. Και ακόμη περισσότερο στην ΑΕΚ. Τα έχουμε πει.

Οι «καθολικοί» δεν είναι (και ούτε θα γίνουν) Άντερλεχτ. Αυτό δεν σημαίνει πως αν τους χτυπήσουν την πόρτα για ένα πρόβλημα – όπως εξελίχτηκε ο Μπίλης – δεν θα ανοίξουν και δεν θα κάτσουν να συζητήσουν.

Ειδικά εφόσον όπου και αν έχουν απευθυνθεί ως τώρα, μόνοι τους αποκλειστικά ως τώρα, χωρίς καμιά άλλη βοήθεια, δεν μοιάζει να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Συνεπώς, εννοείται πως εφόσον από την ΑΕΚ ρώτησαν, απάντησαν. Τα λεφτά βέβαια, ακόμη και σε περίπτωση δανεισμού, είναι πολλά.

Και εδώ, δεν υπάρχουν κολπάκια 50-50 και τα ρέστα. Εδώ, ό,τι προβλέπει το συμβόλαιο του διεθνή κίπερ για την επόμενη σεζόν, καλύπτεται από την «Ένωση». Τελεία και παύλα. Μια ακόμη δυσκολία λοιπόν.

Η αλήθεια είναι πως ούτε στους «κιτρινόμαυρους» είναι κατασταλαγμένοι πως αυτό είναι, «πάμε για τον Μπάρκα». Κάθε άλλο. Και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, ακόμη και αν μιλάμε να έρθει δανεικός ο Μπάρκας στην ΑΕΚ, ασύμφορα είναι, εκτός του ότι ένας δανεισμός δεν δίνει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα παρά μόνο αποτελεί μπάλωμα και τίποτα περισσότερο.

Όσο για τον Μπάρκα; Ούτε ήθελε και ούτε και θέλει επαναπατρισμό, αλλά όσο δεν φαίνεται προοπτική αλλού, τότε…

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Παίζει σχεδόν τα πάντα στην Τούμπα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ούτε Άντερλεχτ, ούτε Βράνιες θα γίνει ο Μπάρκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.