STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαύριο- Προμηθέας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το Λαύριο πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 τη σειρά των ημιτελικών. Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές.
Λαύριο- Προμηθέας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το Λαύριο πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 τη σειρά των ημιτελικών. Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές.

Το Λαύριο πήρε τη νίκη που έψαχνε και ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε: «Το ματς κρίθηκε στο ότι αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ και έχει αποθέματα. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση. Μια τουλάχιστον νίκη τη δικαιούμασταν. Δείξαμε πως είμαστε εδώ και παλεύουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Γίνονται σπουδαίες μάχες και τρομερά παιχνίδια. Δεν είμαστε ιστορικές ομάδες, αλλά εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο.

Ήταν ένα τέτοιο ματς με τόσο πάθος. Ο Προμηθέας ήθελε να τελειώσει τη σειρά αλλά εμείς δείξαμε πως δεν πέφτουμε. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε. Δεν είναι θέμα αν μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και ο αντίπαλος παίζει. Σίγουρα δεν θα παραδοθούμε αμαχητί.

Η απώλεια του Προμηθέα είναι τεράστια και δείχνει την ποιότητά του το ότι παίζουν και με τις απουσίες. Ξέρουμε πως παίζουμε με μεγάλη ομάδα και η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Από την πλευρά του ο Μάκης Γιατράς είπε: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Δυστυχώς, στοίχησαν οι χαμένες βολές στο τέλος, ένα λέι-απ που δεν μπήκε, ένα άστοχο τρίποντο από εμάς κι ένα εύστοχο τρίποντο από τον αντίπαλο.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Για εμάς το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελικός. Καλούμαστε να προετοιμαστούμε δυο ημέρες και να είμαστε έτοιμοι για αυτήν τη μάχη.

Η αλήθεια είναι ότι παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργείται κούραση και εξαιτίας αυτής γίνονται λάθη. Θεωρώ ότι χάσαμε το μυαλό μας στο +8, πουλήσαμε την μπάλα και κάναμε βεβιασμένες ενέργειες στην επίθεση τις οποίες και πληρώσαμε. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα το πάρει όποιος το θέλει πιο πολύ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαύριο- Προμηθέας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ