ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς όπως λέμε Survivor: Χτύπησε 50αρι στην AGB

Απίθανα νούμερα έπιασε ο τελικός του Roland Garros το απόγευμα της Κυριακής. Οι Έλληνες είδαν προσηλωμένοι το Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς.
Τσιτσιπάς όπως λέμε Survivor: Χτύπησε 50αρι στην AGB

Απίθανα νούμερα έπιασε ο τελικός του Roland Garros το απόγευμα της Κυριακής. Οι Έλληνες είδαν προσηλωμένοι το Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς.

Σάρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros, σάρωσε και στην τηλεθέαση. Μπορεί ο Έλληνας πρωταθλητής να λύγισε στο 5ο σετ του τελικού από τον τεράστιο Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως «έμαθε» τένις σε μία ολόκληρη χώρα.

Ο 22χρονος τενίστας μπορεί να έχασε στον τελικό του Παρισινού Γκραν Σλαμ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων του αθλήματος, που συντονίστηκαν στην ΕΡΤ1 για να στείλουν όλη τη θετική ενέργειά τους στο Φιλίπ Σατριέ.

Η ΕΡΤ1 έπιασε το… τζόκερ σε όλη τη διάρκεια της μετάδοσης, του αγώνα και των απονομών, καθώς σημείωσε 40,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 41,4% στο δυναμικό κοινό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κορύφωση του αγώνα μεταξύ των δύο κορυφαίων αθλητών η ΕΡΤ1 σημείωσε 48,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 51,4% στο δυναμικό κοινό με τους Έλληνες φιλάθλους να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Μπορεί ο Έλληνας αθλητής να μην κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα αλλά μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Roland Garros βρίσκεται στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Και φυσικά ανάγκασε τον Νόλε να πει: «Ο Στέφανος θα πάρει πολλά Grand Slam».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor 14/6: Χώρισε ο Αλέξης Παππάς απο την Αλέσια – Το μήνυμα που της έστειλε

Survivor spoiler 14/6: Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία;

Σκαρμούτσος: «Λάθος το να κάνουμε εμείς αστυνόμευση για το ποιος εμβολιάστηκε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς όπως λέμε Survivor: Χτύπησε 50αρι στην AGB», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.