ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Έγινε κρούση στον Ντάνι Σουάρεθ

Έναν στόπερ ηγέτη ψάχνει ο Ατρόμητος μεταξύ άλλων για τη νέα σεζόν και στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ντάνι Σουάρεθ. Ο 30χρονος έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης και μένει ελεύθερος. Ο Ατρόμητος έχει πολλά κενά στο ρόστερ του και καλείται να τρέξει για να καλύψει τουλάχιστον κάποια εξ αυτών...
Ατρόμητος: Έγινε κρούση στον Ντάνι Σουάρεθ

Έναν στόπερ ηγέτη ψάχνει ο Ατρόμητος μεταξύ άλλων για τη νέα σεζόν και στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ντάνι Σουάρεθ. Ο 30χρονος έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης και μένει ελεύθερος.

Ο Ατρόμητος έχει πολλά κενά στο ρόστερ του και καλείται να τρέξει για να καλύψει τουλάχιστον κάποια εξ αυτών μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Επιθυμία των ανθρώπων στο Περιστέρι είναι να αποκτηθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Ξέρουν ότι λίγοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχουν και 3-4 περιπτώσεις που εξετάζονται.

Ο Ντάνι Σουάρεθ είναι μία εξ αυτών και μάλιστα έχει γίνει και κρούση προς τον Ισπανό αμυντικό. Φέτος αγωνίστηκε σε 33 ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, για λογαριασμό του οποίου ήρθε στην Ελλάδα πριν από μία διετία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αρανουέθ, Πονφεραντίνα και Γκόρνικ. Οι Αρκάδες ήθελαν να τον κρατήσουν, κατέθεσαν προτάσεις ανανέωσης, αλλά υπήρχε απόσταση στο οικονομικό. Γενικά οι απαιτήσεις του αποτελούν «αγκάθι» και για τον Ατρόμητο.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Παναιτωλικός: Υπογράφει στη Μπέρσοτ ο Κωνσταντόπουλος!

Ιωνικός: Βαφέας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Τσιριγώτης: ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ τον έχουν στο στόχαστρο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Έγινε κρούση στον Ντάνι Σουάρεθ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.