ΠΑΟΚ

Ζαμπά: «Να ανταποδώσω την στήριξη όσων με αγκάλιασαν στις δυσκολίες»

Την δική του απάντηση στις φήμες επιστροφής του στον ΠΑΟΚ έδωσε με ανάρτηση του στα social media, ο Λέο Ζαμπά.
Ζαμπά: «Να ανταποδώσω την στήριξη όσων με αγκάλιασαν στις δυσκολίες»

Την δική του απάντηση στις φήμες επιστροφής του στον ΠΑΟΚ έδωσε με ανάρτηση του στα social media, ο Λέο Ζαμπά.

Ζαμπά: Στα σενάρια των Βραζιλιάνων, πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε την επιστροφή του Λέο Ζαμπά από την Βάσκο Ντα Γκάμα, απάντησε ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στα social media.

Ο Λέο Ζαμπά, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Βάσκο και πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Super League 1, μετά την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαμπά τόνισε πως είναι «ευγνώμων για όσους ήρθαν στη ζωή μου στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Οι επιλογές μου βασίζονται στις αξίες που έμαθα από μικρός. Το να ανταποδώσω την στήριξη όσων με αγκάλιασαν στις δυσκολίες έχει ανεκτίμητη αξία».

Δείτε την ανάρτηση του Ζαμπά:

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Λουτσέσκου στην Τούμπα – Πρώτο φιλικό σήμερα

Survivor: Αλλάζουν όλα στον 5ο κύκλο του ριάλιτι – Τι θα συμβεί

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στην εστίαση – Έρχεται εμβολιασμός εφήβων με αλλαγές στα ραντεβού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζαμπά: «Να ανταποδώσω την στήριξη όσων με αγκάλιασαν στις δυσκολίες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.