ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: «Έκλεισε» και ο τερματοφύλακας

Ατρόμητος: Ο Βόσνιος διεθνής γκολκίπερ, Κέναν Πίριτς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.
Ατρόμητος: «Έκλεισε» και ο τερματοφύλακας

Ατρόμητος: Ο Βόσνιος διεθνής γκολκίπερ, Κέναν Πίριτς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Ατρόμητος: «Κυανόλευκος» ο Κέναν Πίριτς. Ο διεθνής Βόσνιος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες.  Να θυμισουμε οτι από την περσινή τριάδα στον «άσο» αποχώρησε ο δανεικός Γιαννιώτης και παρέμειναν οι Μανδάς και Θεοδωράκης.

Ο Βόσνιος πορτιέρε έμεινε ελεύθερος από την Μάριμπορ στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία τριετία, με προηγούμενο σταθμό στην καριέρα του Ζρίνσκι Μόσταρ στην πατρίδα του.

Χωρίς συμμετοχές την περσινή σεζόν ο 27χρονος τερματοφύλακας, αφού είχε έρθει σε ρήξη με τους ανθρώπους της Μάριμπορ επειδή αφενός δεν δέχθηκε να πουληθεί σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και αφετέρου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Σλοβένους.

Ο Πίριτς αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά της Βοσνίας εναντίον της Δανίας και του Μαυροβούνιου, μετρώντας συνολικά 6 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Άρης: «Βόμβα» με παίκτη που θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για… διακοπές! (vids)

Ολυμπιακός: Έτσι έκανε το κόλπο με Βάτσλικ! Άμεσα στην Αθήνα – Τρελή προμήθεια οι ατζέντηδες

Survivor 9/7 – Έπος: Η μαμά της Μαριαλένας ανέβασε βίντεο με τον Σάκη – Τη… γύρισε την μπιφτέκα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: «Έκλεισε» και ο τερματοφύλακας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.