ΑΕΚ

Γούτας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Υπέγραψε στη Σίβασπορ – Αυτό είναι το συμβόλαιό του

Διαβάστε για τον 27χρονο αμυντικό που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία
Γούτας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Υπέγραψε στη Σίβασπορ – Αυτό είναι το συμβόλαιό του

Δημήτρης Γούτας. Ένα όνομα, μια μεγάλη και περιπετειώδη ιστορία αναφορικά με την καριέρα του, η οποία όμως φαίνεται ότι έχει αίσια έκβαση προς… Τουρκία μεριά με διετές συμβόλαιο!

Ο 27χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο και είχε συμφωνήσει από τον περασμένο Γενάρη για να συνεχίσει στην ΑΕΚ από το φετινό καλοκαίρι και έπειτα, τελικώς θα αγωνιστεί στη γειτονική Τουρκία, στην οποία πάει ως ελεύθερος.

Νέα του ομάδα, η Σίβασπορ, η οποία θα συμμετάσχει μάλιστα στο UEFA Conference League. Το συμβόλαιο θα είναι διετές και στην Super League Τουρκίας θα μπορέσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους Περιστεριώτες την περσινή σεζόν.

Μια εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη, μιας και η ΑΕΚ έδειξε τελικώς εμπιστοσύνη στους ήδη υπάρχοντες στο κέντρο της άμυνά της (Μήτογλου, Σβάρνα και Λάτσι, Τζαβέλλας, Νεντελτσιάρου).

Το γεγονός άλλωστε ότι δεν ακολούθησε την προετοιμασία της Ένωσης στο Πήλιο ήταν ένα σημάδι ότι ο Βαγγέλης Γούτας δεν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Όπερ και εγένετο.

Οι Τούρκοι είχαν εκδηλώσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, ο οποίος κάλυψε τα «θέλω» τους και αναμένεται να είναι από τα βασικά γρανάζια της οπισθοφυλακής τους.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Η Πάρμα έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Κούρτιτς

Europa Conference League: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων

Bachelor spoiler: Μπαίνει στο σπίτι που είναι ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γούτας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Υπέγραψε στη Σίβασπορ – Αυτό είναι το συμβόλαιό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.