STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ασφαλείς πτήσεις!

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τραβούν το δρόμο τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κι εκείνο που τους συνδέει είναι η… ασφάλεια με την οποία κινούνται.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ασφαλείς πτήσεις!

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τραβούν το δρόμο τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κι εκείνο που τους συνδέει είναι η… ασφάλεια με την οποία κινούνται.

Ο ΠΑΟΚ υπό τον Θανάση Χατζόπουλο μπήκε σε καθεστώς εξυγίανσης και ορθολογισμού. Τα χρέη περιορίστηκαν και ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταφέρνει σταδιακά να κάνει κάποια βήματα παραπάνω. Όχι… άλματα και ρίσκα, αλλά αργά και σταθερά.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει ήδη ανανεώσει τον Μάλκολμ Γκρίφιν, τον Τζος Κάρτερ και τον Ζερμέιν Λοβ. Παράλληλα έχει αποκτήσει τους Ανδρέα Χριστοδούλου, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, Ντέρικ Ογκμπέιντε και Βασίλη Τολιόπουλο. Η ομάδα προχωράει με γοργούς ρυθμούς αλλά με σιγουριά στις κινήσεις της. Η πρόκληση ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League και το BCL είναι μεγάλη.

Η ΑΕΚ μπαίνει επίσης σε διαδικασία εξορθολογισμού μετά τη λαίλαπα της τελευταίας διετίας. Ακόμα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις κάτι που θα γίνει όταν η ΚΑΕ θα προχωρήσει στη διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων. Και συγκεκριμένα στο διακανονισμό με τις οφειλές που έχουν «φορτώσει» με 12 ban την ομάδα.

Όταν γίνει αυτό τότε η «Ένωση» θα ανακοινώσει τους Έρικ Γκρίφιν, Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, Στέφαν Γέλοβατς, Κίνο Κόλομ και Μπράιαν Ανγκόλα. Παράλληλα, το ελληνικό στοιχείο αναμένεται να τονωθεί με τους Νίκο Παππά, Γιώργο Μπόγρη, Αντώνη Κόνιαρη και Ανδρέα Πετρόπουλο. Φυσικά θα υπάρξουν κι άλλοι παίκτες που θα ανακοινωθούν αλλά το βέβαιο είναι ότι η «Ένωση» κινείται σωστά και κυρίως με ασφάλεια.

Ο Στέφανος Δέδας είναι ένας προπονητής που μπορεί να διαχειρίζεται περιορισμένα και συγκεκριμένα μπάτζετ με επιτυχία. Αυτό έκανε στην καριέρα του με βασικό όπλο την ικανότητά του να επιλέγει ξένους- λαβράκια που κάνουν step up στην καριέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να παίζουν επειδή το αξίζουν όχι επειδή είναι Έλληνες

ΕΣΑΚΕ: Το ελληνικό μπάσκετ πονάει και συζητούν αύξηση ξένων!

Αντετοκούνμπο: Ο τραυματισμός, η τάπα, το κάρφωμα… ο ΤΙΤΛΟΣ (Vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ασφαλείς πτήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College