EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Μποέμιαν: Χωρίς οπαδούς της στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Μποέμιαν δεν θα έχει τους οπαδούς της στην Τούμπα, καθώς UEFA και αστυνομία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση άναψαν «κόκκινο».
Μποέμιαν: Χωρίς οπαδούς της στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Μποέμιαν ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της τους οπαδούς τους πως δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην Τούμπα.

Η ομάδα της Ιρλανδίας ενημέρωσε τους φιλάθλους της να μην αγοράσουν εισιτήρια, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Όπως σημειώνει σε σχετική επίσημη ενημέρωσή της, για λόγους ασφαλείας, η αστυνομία δεν θα επιτρέψει την είσοδό τους στις κερκίδες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Η Μποέμιαν είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ελλάδα ότι η αστυνομία της Θεσσαλονίκης και ο ΠΑΟΚ μας ζήτησαν να συμβουλέψουμε, για λόγους ασφαλείας, να μην ταξιδέψετε για το αυριανό παιχνίδι.

Ενώ οι εντολές της UEFA απαγορεύουν την διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους, ελπίζαμε ότι θα μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο όσοι αγόρασαν εισιτήρια απευθείας από τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το βράδυ η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι δεν επιτραπεί η είσοδος σε κατόχους ιρλανδικού διαβατηρίου. Ο ΠΑΟΚ μας ενημέρωσε ότι για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέχρι σήμερα θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλά όχι για αυτά που θα αγοραστούν αύριο.

Αν και η κατάσταση είναι εκτός του δικού μας ελέγχου, λυπούμαστε που δεν βρέθηκε συμβιβασμός.

Για τη δική σας ασφάλεια, σας ζητάμε να ακούσετε τη συμβουλή και να μην ταξιδέψετε αύριο στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα».

Υπενθυμίζεται πως ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή του Δικεφάλου για τη ρεβάνς (12/08, 20:00) τον  Χοσέ Κρέσπο. Αντίθετα το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ίνγκι Ίνγκασον και όπως ήταν φυσικό έμειναν εκτός.

Διαβάστε ακόμη: 

Λονγκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος αλλά όχι άτρωτος, αυτός έχει την πίεση»

Τσόλακ: «Αγαπώ τη Μάλμε, είμαι χαρούμενος εδώ»

Φωτιές: Κάηκαν σπίτια σε Καστράκι και Χώρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μποέμιαν: Χωρίς οπαδούς της στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.