FIBA EUROPE CUP

Ηρακλής: Χάνει την πρεμιέρα της Basket League

Ο Ηρακλής δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Basket League, λόγω των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο FIBA Europe Cup.
Ηρακλής: Χάνει την πρεμιέρα της Basket League

Ο Ηρακλής προετοιμάζεται για τη συμμετοχή στα προκριματικά του FIBA Europe Cup και για αυτό το λόγο δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Γηραιός αναμένεται -στο ιδεατό σενάριο- να αναμετρηθεί σε 2 προκριματικούς γύρους στην εν λόγω διοργάνωση, κάτι που ουσιαστικά θα τον απασχολήσει τόσο στις 29/9 όσο και στις 1/10.

Ταυτόχρονα, η πρεμιέρα της Basket League έχει ήδη οροθετηθεί για το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου, κάτι που όπως φαντάζει λογικό στερεί τη δυνατότητα από την αρμάδα της Θεσσαλονίκης να προλάβει να είναι έτοιμη, με το σενάριο των 3 αγώνων σε 4 ή 5 ημέρες να φαντάζει εφιαλτικό ακόμα και για συνθήκες ΝΒΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Χάνει την πρεμιέρα της Basket League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ