ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

MMA: Πήγε να αποδείξει ότι οι μουσουλμάνες μπορούν – Την σκότωσε η αντίπαλός της στο ξύλο

Λάθος τροπή πήρε ένας αγώνας MMA για μια μουσουλμάνα αθλήτρια, την οποία «σκότωσε» η αντίπαλός της στο ξύλο!
MMA: Πήγε να αποδείξει ότι οι μουσουλμάνες μπορούν – Την σκότωσε η αντίπαλός της στο ξύλο

MMA: Σοκ έχει προκαλέσει η άσχημη εξέλιξη που είχε ένας αγώνας MMA πριν από δύο περίπου χρόνια στην Αγγλία, για την 26χρονη kickboxer, Saeideh Aletaha, η οποία έχασε τη ζωή της στη προσπάθεια της να αποδείξει πως και οι μουσουλμάνες μπορούν να κάνουν extreme sports, με τις έρευνες για την υπόθεση να έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες.

Η άτυχη αθλήτρια, κατέρρευσε μετά από τον αγώνα, σε ένα μπάνιο αφού δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι από την αντίπαλο της, κάτι που την οδήγησε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον, όπου και την επόμενη ημέρα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε όπως είναι λογικό την οικογένεια της Αλετάχα που στράφηκαν εναντίον της διοργανώτριας αρχής του αγώνα, τονίζοντας πως το παιχνίδι της 26χρονης εναντίον της Τζένιφερ Μόργκαν, ήταν ένας άνισος αγώνας καθώς η δεύτερη ήταν μεγαλύτερη ηλικιακά αλλά και σαφώς πιο έμπειρη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19 Νοεμβρίου του 2019 όταν και η 34χρονη Μόργκαν διέλυσε την αντίπαλο της κατά τον τρίτο γύρο του αγώνα.

Η Μόργκαν, η οποία δεν ήταν παρούσα στην έρευνα που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες, είπε σε μια δήλωση ότι αγκαλιάστηκαν με την η Αλέταχα ενώ συνομιλούσαν μετά τον αγώνα και ότι ήταν «σοκαρισμένη» όταν ανακάλυψε ότι η αντίπαλός της, πέθανε λίγες ώρες αργότερα!

«Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι ήταν ένας καλός αγώνας, με ευχαρίστησε και μου είπε μπράβο», ενώ η 34χρονη συνέχισε λέγοντας.. «Ζήτησα συγγνώμη επίσης … Είναι ένα άθλημα πλήρους επαφής, αλλά δεν θέλω να βλάψω σοβαρά κανέναν».

Οι έρευνες έχουν πλέον προχωρήσει και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, με την οικογένεια της Αλετάχα να είναι διατεθειμένοι να φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Πως τα φέρνει η ζωή: Όταν ο Μητσοτάκης επέκρινε την αύξηση της τιμής του καφέ! (Pic)

Ελληνοτουρκικά: «Φωτιά» στο τουρκολιβυκό μνημόνιο βάζει η Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε μίλησε με φίλους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MMA: Πήγε να αποδείξει ότι οι μουσουλμάνες μπορούν – Την σκότωσε η αντίπαλός της στο ξύλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.