ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Δοκιμάζει τις δυνάμεις του με… πονοκεφαλο τον Καμπερίδη

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις, μετά από αυτή με την Λάρισ, κόντρα στον Προμηθέα Πατρών και την Καρδίτσα στην θεσσαλική πόλη.
ΠΑΟΚ: Δοκιμάζει τις δυνάμεις του με… πονοκεφαλο τον Καμπερίδη

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικά παιχνίδια στην Καρδίτσα, εκεί που θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας.

Λάρισα- ΠΑΟΚ 64-61: Κανονικός αγώνας… Basket League. Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα που προπονεί, ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», θα δείξει την ετοιμότητα του, αυτή την φορά, σε δύο φιλικές αναμετρήσεις, που θα δώσει με την Καρδίτσα και τον Προμηθέα Πάτρας.

Η αποστολή της ομάδας, θα αναχωρήσει αύριο για την θεσσαλική πόλη. Όπου πρώτα θα παίξει με την τοπική ομάδα και την Κυριακή με αυτή του Καζεμίρο. Το αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο Μιχάλης Καμπερίδης, που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Επιστροφή στα γήπεδα», που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας είναι το εξής…

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

5.00 μ.μ. Προμηθέας Πάτρας – Λάρισα

7.15 μ.μ. Βιολογικό Χωριό Α.Σ.Καρδίτσας – ΠΑΟΚ mateco

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

5.00 μ.μ. Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ mateco

7.15 μ.μ. Λάρισα – Βιολογικό Χωριό Α.Σ. Καρδίτσας

Όσον αφορά την παρουσία του τμήματος στην φετινή ΔΕΘ, η ΚΑΕ επισημαίνει: «Από αυτό το Σάββατο παίζουμε μπάσκετ και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο 8 και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα είναι στην 85η ΔΕΘ, έως και τις 19/09 και θα δίνει σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ, να διεκδικήσουν καθημερινά, δώρα της ομάδας μας και το μεγάλο έπαθλο προσφορά του Μεγάλου μας Χορηγού, betshop.gr

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και οι επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν και φωτογραφία στο cut out board στο περίπτερό μας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ίνγκασον: Ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται για την επιστροφή ο «Βίκινγκ» του ΠΑΟΚ

Εθνική Ελλάδας: Μένει μέχρι να φύγει ο Φαν’τ Σχιπ – Το φαβορί Δώνης και τα likes στον Χιμένεθ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Δοκιμάζει τις δυνάμεις του με… πονοκεφαλο τον Καμπερίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.