MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Η θεαματική έναρξη της εκπομπής στο Mega! (video)

Η μεγάλη επιστροφή της «Βασίλισσας» της τηλεόρασης, είναι γεγονός! Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα στο Mega.
Ελένη Μενεγάκη: Η θεαματική έναρξη της εκπομπής στο Mega! (video)

Η εκπομπή «Ελένη», με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη, έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα (13/9) στις 13:30 από τη συχνότητα του Mega.

Η Μενεγάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές μέσα από το πλατό της καινούργιας της εκπομπής εμφανώς ενθουσιασμένη και συγκινημένη για την επιστροφή της. Η αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια του κοινού έκανε μια εμφάνιση φωτιά ντυμένη με ένα κατακόκκινο εντυπωσιακό φόρεμα και μας προϊδέασε για τις.. φωτιές που θα βάλει στα μηχανάκια της AGB.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την είσοδο της στο πλατό υπό τη συνοδεία του τραγουδιού «Μια γλυκιά μελωδία» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου με την οποία όλες αυτές τις πιο έντονες στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής της έχω συνδυάσει μαζί της», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που σας έχω ξανά μαζί σας», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Η Μενεγάκη μίλησε επίσης για το το πως ενώ περίμενε 5 μήνες που σχεδιάζεται τώρα η εκπομπή την έναρξη της και αυτή τη στιγμή δεν ήξερε πως να τη διαχειριστεί και τι να πει στους τηλεθεατές. Με την ώρα βέβαια το τρακ άρχισε να περνάει και στη συνέχεια καλωσόρισε του συνεργάτες της στην εκπομπή.

 

Διαβάστε Επίσης:

GNTM: H σωσίας της Μαλέσκου με τις μεγάλες πλάτες (pic & vid)

Mad Clip: Το είχε πει – «Με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμία στροφή»

Super League 1: Πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στο Χαριλάου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελένη Μενεγάκη: Η θεαματική έναρξη της εκπομπής στο Mega! (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα