MEDIA

Big Brother – Συγκλονίζει η Σοφία : Αναγκάστηκα να παντρευτώ στα 14 μου, ήταν η μόνη λύση που είχα

H νέα παίκτρια του Big Brother, Σοφία Αλεξανιάν συγκλονίζει με το δράμα της προσωπικής της ζωής.
Big Brother – Συγκλονίζει η Σοφία : Αναγκάστηκα να παντρευτώ στα 14 μου, ήταν η μόνη λύση που είχα

Η Σοφία Αλεξανιάν έκανε την είσοδο της στο σπίτι του Big Brother πριν από περίπου μια εβδομάδα και όσα μαθαίνουμε για αυτή συγκλονίζουν.

Πριν γίνει γνωστή όμως από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η Σοφία, ηθοποιός στο επάγγελμα, είχε βρεθεί ξανά στις οθόνες μας στο «Μάλιστα σεφ» του Mega αλλά και στις σειρές «Κόκκινο ποτάμι» και «Έλα στη θέση μου». Πέρσι, με την εξέλιξη των μέτρων της πανδημίας, είχε βγει στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψη της ίδιας με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και δεν μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας λόγω της σύμβασής της.

Το δράμα της Σοφίας δεν ξεκίνησε εκεί όμως. Γεννημένη στο Σουχούμι της Αμπχαζίας από μητέρα Αρμένισσα και πατέρα Έλληνα, το 1995 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά της και να καταφύγει στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Την ζωή της περιγράφει η ίδια μέσα από ένα βιβλίο μυθιστόρημα με βάση τη βιογραφία της με τίτλο «Η ΖΩΗ ΑΥΡΙΟ, Η ΖΩΗ ΧΤΕΣ» που εκδόθηκε το 2018. Μέσα από το βιβλίο η Σοφία περιγράφει όλα όσα έζησε, στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα ελπίδας.

Τι είχε δηλώσει η ίδια για το βιβλίο και τη ζωή της

Σε δηλώσεις που είχε κάνει τότε η Σοφία Αλεξανιάν είχε αναφέρει τις κακουχίες που πέρασε. «Πήραμε την απόφαση να έρθουμε στην Ελλάδα το 1995, όταν ήρθαν στο χωριό μας, που ήταν γεμάτο από Έλληνες Πόντιους, οι Γεωργιανοί και απαίτησαν από όλους τους άντρες να τους ακολουθήσουν. Και δεν έκαναν μόνο… Έκλεψαν ό,τι βρήκαν στα σπίτια μας, βίασαν ανήλικα κορίτσια, βασάνισαν όλους όσοι αντιστάθηκαν και αρνήθηκαν να τους ακολουθήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσουμε με τα πόδια να έρθουμε στην Ελλάδα! Η αδερφή μου, ο άντρας της, τα δύο τους παιδιά κι εγώ… Τρέχαμε μέσα στη νύχτα για να σωθούμε, μέχρι που κάποια στιγμή έπεσα τυχαία σε έναν τεράστιο λάκκο, βάθους περίπου τριών μέτρων. Αμέσως πήδηξαν και οι υπόλοιποι μέσα, καθώς κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η σωτηρία μας, θα μας προσέφερε μια καλή κάλυψη από τους διώκτες μας».

Η Σοφία δεν σταμάτησε εκεί τις αποκαλύψεις και συγκλόνισε με τη δήλωση της ότι για περίπου ένα μήνα, η Σοφία και η οικογένειά της έκαναν τον λάκκο σπίτι τους! Όπως εξηγεί, τις νύχτες ο γαμπρός της έβγαινε κρυφά και έκλεβε από τους αγρούς ντομάτες για να τρώνε, ενώ έπιναν βρόχινο νερό!

«Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα, δεν γνώριζα γρι ελληνικά. Ήμουν 14 ετών και η μόνη δουλειά που ήξερα να κάνω ήταν να δουλεύω στα χωράφια. Η μητέρα μου, το στήριγμά μου, είχε μείνει πίσω, εγκλωβισμένη στο σπίτι μας. Κατάλαβα ότι η μόνη λύση που είχα ήταν να κάνω αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν πολλά ανήλικα κορίτσια που βρέθηκαν στη θέση μου, δηλαδή, να παντρευτώ στα 14 μου, να κάνω παιδιά και να δουλεύω στα ζώα και στα χωράφια» δήλωσε η Σοφία την οποία πλέον θα βλέπουμε καθημερινά στο Big Brother.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Big Brother – Συγκλονίζει η Σοφία : Αναγκάστηκα να παντρευτώ στα 14 μου, ήταν η μόνη λύση που είχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις