ΑΓΓΛΙΑ

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η Νόριτς υποδέχεται τη Λίβερπουλ για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup με τους Τσιμίκα, Τζόλη και Γιαννούλη να είναι βασικοί - LIVE Ενημέρωση
Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νόριτς για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup, με τους Έλληνες των δύο ομάδων να είναι βασικοί.

Τόσο ο Κώστας Τσιμίκας για τη Λίβερπουλ, όσο και οι Τζόλης-Γιαννούλης βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, με τον νικητή της βραδιάς να περνά στον επόμενο γύρο του Carabao Cup.

Για τους reds: Κέλεχερ, Μπράντλι, Κονατέ, Γκόμες, Τσιμίκας, Κεϊτά, Τσάμπερλείν, Τζόουνς, Γκόρντον, Οριγκί, Μιναμίνο.

Για τη Νόριτς, η αρχική ενδεκάδα αποτελείται από τους: Γκαν, Μούμπα, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γιαννούλης, Γκίλμουρ, Ομομπαμιντέλε, Ραμπ, Λις-Μελού, Τζόλης, Ίντα

8΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Οι reds ανοίγουν το σκορ! Ο Οριγκί παίρνει μια κεφαλιά η οποία καταλήγει στον Μιναμίνο και ο Ιάπωνας μέσα από την περιοχή δίνει το προβάδισμα στο σύνολο του Κλοπ!

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΡΙΤΣ!

Ο Χρήστος Τζόλης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τα καναρίνια, αλλά δεν νίκησε τον Κέλεχερ από τα έντεκα βήματα!

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!

Η Λίβερπουλ προηγείται στο Κάροου Ρόουντ και κρατάει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση. Να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς Νόριτς.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Στο 53΄ ο Τσιμίκας σέρβιρε για τον Οριγκί και ο Βέλγος έκανε το 0-2!

0-3 Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μιναμίνο.

 

Τέλος στο ματς! Η Λίβερπουλ επικρατεί χωρίς δυσκολίες της Νόριτς και παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Carabao Cup. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και μοίρασε ασίστ για το 0-2 στον Οριγκί.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 (ΤΕΛΙΚΟ)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.