ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνικά υποβρύχια: Σοκ στην Τουρκία από το Παπανικολης στο Καστελόριζο

Όποιος έχει την μύγα... μυγιάζεται.
Ελληνικά υποβρύχια: Σοκ στην Τουρκία από το Παπανικολης στο Καστελόριζο

Ελληνικά υποβρύχια: Σοκ στην Τουρκία από το Παπανικολης στο Καστελόριζο – Είναι μόλις τρία χλμ από την Τουρκία λένε οι Τούρκοι.

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε ο Κων. Φλώρος με ανάρτησή του στο Facebook το οποίο και έγινε… πλήρως κατανοητό από την Τουρκία.

O Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ανήρτησε μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook του υποβρυχίου Παπανικολής στο λιμάνι της Μεγίστης, τονίζοντας ότι «αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης».

«Δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας», τόνισε, «την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, “διευκολύνοντας” έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν».

Όποιος έχει την μύγα… μυγιάζεται, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να αντιδράσουν κάνοντας λόγο για ελληνικό υποβρύχιο κάτω από τη μύτη τους.

«Κορυφαία νέα: Η απόσταση από την Τουρκία είναι 3 χλμ! Είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη μας», ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ της Mlliyet.

Ελληνικά υποβρύχια: Σοκ στην Τουρκία από το Παπανικολης στο Καστελόριζο

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που ελληνικό υποβρύχιο αναδύεται στο λιμάνι της Μεγίστης, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στην Τουρκία, η οποία εξέδωσε την επόμενη μέρα NAVTEX για την θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου.

Οι Τούρκοι βλέπουν από τη μία στιγμή στην άλλη να ανοίγει δραστικά η ψαλίδα με την Ελλάδα.

Mέτα τα 24 Rafale, τις 3+1 Belharra και τις 3+1 Gowind (σ.σ. οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να πάρουν και την ανανέωση των 2.000 ελληνικών τεθωρακισμένων από τους Αμερικανούς) η Άγκυρα γνωρίζει, καλύτερα από ποτέ, πως το 2025 τα πράγματα αλλάζουν τελείως στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Να πούμε πως αυτό το γεγονός κάνει την Τουρκία πιο επικίνδυνη και στο ελληνική στρατόπεδο το γνωρίζουν και έχουν λάβει τα μέτρα τους.

Γι αυτό και το μήνυμα το στρατηγού Φλώρου στην Τουρκία. Για να μην ξεχνούν πως για τα πάντα θα υπάρξει απάντηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικά υποβρύχια: Σοκ στην Τουρκία από το Παπανικολης στο Καστελόριζο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.