MEDIA

GNTM 4: «Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που έφυγα από το παιχνίδι»

Τι λέει ο Ιάσονας Λάιος για την αποχώρησή του από το GNTM 4
GNTM 4: «Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που έφυγα από το παιχνίδι»

GNTM 4: Έκπληξη προκάλεσε στο κοινό του ριάλιτι μόντελινγκ που προβάλλεται στο STAR, η αποχώρηση ενός εκ των φαβορί για την πρώτη θέση.

Ο Ιάσονας Λάιος εργάζεται επί σειρά ετών επαγγελματικά ως μοντέλο, επομένως δεν θα προκαλούσε καμία εντύπωση να αναδεικνυόταν νικητής.

Επτά ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στον χώρο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι την πρωτιά την είχε στο… τσεπάκι, όπως είχατε δει και στο Sportime. Όμως όχι.

Ο Ιάσονας Λάιος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM 4, αφήνοντας άφωνους τους κριτές και το κοινό.

Είχε, όμως, έναν πολύ σοβαρό λόγο για να προβεί στη συγκεκριμένη απόφαση, αν κρίνει κανείς απ’ αυτά που είπε στην εκπομπή «Happy Day».

Συγκεκριμένα, δέχθηκε μία πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό.

«Ήταν μία δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είπα και στους κριτές. Δεν έχει βγει ακόμα η δουλειά, οπότε δεν μπορώ να το πω ακόμη. Είναι ένας μεγάλος οίκος και είναι για άρωμα. Είναι πολλά τα λεφτά, με πολλά μηδενικά για κάτι τέτοιο. Δεν ήταν βέβαια, μόνο τα λεφτά που σκέφτηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όμως, ο Ιάσονας Λάιος αποκάλυψε πως δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να επιστρέψει στο GNΤM.

«Δεν γνώριζα ότι η πρόταση θα ερχόταν την ίδια στιγμή. Δεν μπορούσε να βρεθεί μέση λύση και δεν θα ήταν δίκαιο για τα παιδιά. Είναι πολύ διαφορετικό το GΝTM και θα είχε να μου δώσει πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα. Με τη δημοσιότητα μπορεί να ανέβει και το κασέ σου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM 4: «Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που έφυγα από το παιχνίδι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα