ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από την ζωή η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Συγκλονίζει το μήνυμα της

Έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, που είχε φροντίσει να στείλει ένα συγκλονιστικό μήνυμα.
Έφυγε από την ζωή η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Συγκλονίζει το μήνυμα της

Αριάδνη Γερασιμίδου: Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου που έδινε άνιση μάχη το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος που πριν λίγες ημέρες είχε συγκλονίσει με ένα συγκινητικό βίντεο που είχε μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media και στο οποίο φανέρωνε το μεγαλείο ψυχής το οποίο είχε, φρόντισε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα ακόμη και όταν γνώριζε πως θα πεθάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέθεσε σε στενό της φίλο να αναρτήσει ένα μήνυμα σε περίπτωση που φύγει από την ζωή, με τα λόγια της να προκαλούν συγκίνηση.

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)», ανέφερε  στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η Αριάδνης Γερασιμίδου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε το βίντεο με το οποίο η Αριάδνη Γερασιμίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram,  μιλούσε πριν λίγες ημέρες στους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αναφέροντας πως «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφυγε από την ζωή η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Συγκλονίζει το μήνυμα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.