ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σουηδία – Ελλάδα: Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, «άρχοντας» της αναμέτρησης!

O Τομπίας Στίλερ θα είναι ο διαιτητής του... τελικού που θα δώσει το βράδυ της Τρίτης (12/10-21.45) στη Στοκχόλμη, η Εθνική Ελλάδας.
Σουηδία – Ελλάδα: Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, «άρχοντας» της αναμέτρησης!

Ο αρκετά γνώριμος Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το βράδυ της Τρίτης (12/10) το Σουηδία – Ελλάδα. Τρεις φορές έχει σφυρίξει παιχνίδι της Super League και άλλη μια ματς της Εθνικής ομάδας.

Ο 40χρονος Γερμανός και δικηγόρος στο επάγγελμα, Τομπίας Στίλερ θα σφυρίξει την Τρίτη το βράδυ την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Σουηδία στη Στοκχόλμη.

Διεθνής από το 2014, ο Γερμανός ρέφερι έχει «σφυρίξει» δύο φορές ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού. Την ήττα (2-0) από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, στο πλαίσιο του Champions League και τη νίκη με 4-1 επί της Αστάνα στο Φάληρο, στο Europa League της περιόδου 2016-17.

Ο Στίλερ έχει σφυρίξει τρία ελληνικά ντέρμπι. Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (1-1), το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (0-1) και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (4-1).

Μια φορά έχει βρεθεί και στο δρόμο της Εθνικής μας ομάδας. Τον Οκτώβριο του 2018, είχε διευθύνει το ματς με την Ουγγαρία για το Nations League, στο οποίο η «Γαλανόλευκη» είχε επκρατήσει 1-0 με γκολ του Μήτρογλου.

20:45 CET – Solna (Friends Arena)
SWEDEN – GREECE
Referee: Tobias Stieler (GER)
Assistant Referee 1: Christian Gittelmann (GER)
Assistant Referee 2: Eduard Beitinger (GER)
Fourth Official: Florian Badstübner (GER)
Video Assistant Referee: Christian Dingert (GER)
Assistant Video Assistant Referee: Günter Perl (GER)
FIFA Referee Assessor: Tomasz Mikulski (POL)
FIFA Match Commissioner: Vito Di Gioia (ITA)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σουηδία – Ελλάδα: Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, «άρχοντας» της αναμέτρησης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!