MEDIA

Survivor – Καφετζής: Ο Μπάρτζης ξεκαθαρίζει τα πάντα για τη σχέση Καφετζή – Βουλγαράκη

Ο Νίκος Μπάρτζης ξεκαθαρίζει οριστικά το αν ο «κολλητός» του Τζέιμς Καφετζής συνδέεται ερωτικά με την Ελένη Βουλγαράκη.
Survivor – Καφετζής: Ο Μπάρτζης ξεκαθαρίζει τα πάντα για τη σχέση Καφετζή – Βουλγαράκη

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε οριστικά τις φήμες που ήθελαν ότι Τζέιμς Καφετζής και Ελένη Βουλγαράκη, έχουν αισθηματική σχέση.

Καφετζής και Βουλγαράκη έχουν έρθουν κοντά λόγω της συμμετοχής τους στο ριάλιτι «Just the 2 of us», με αρκετά ΜΜΕ να γράφουν ότι μεταξύ των δύο νέων υπάρχει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλική σχέση.

Ο  Μπάρτζης σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για το αν ο Τζέιμς και η Ελένη Βουλγαράκη τα έχουν ήταν ξεκάθαρος: «Δεν ξέρω κάτι για τον Τζέιμς και την Ελένη Βουλγαράκη. Αυτά που διαβάζω και βλέπω ήταν από μια εκπομπή, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει. Κι εγώ μπορώ να πω ότι είχα πάει Ιταλία για τη Μπελούτσι».

Επίσης απάντησε στο τι κάνει ο ίδιος αυτό το διάστημα: «Έκανα ταξιδάκι στο Μιλάνο για τα πάντα, ήταν ωραία. Είναι “φαρμακείο” το Μιλάνο, πανάκριβα τα πράγματα. Μια φορά πήγα σε εστιατόριο και μετά την έβγαλα σε καντίνα. Βρήκα φθηνά εισιτήρια και πήγα, αλλά πού να ξέρω πώς είναι η ζωή εκεί».

Οσο για το αν έχει δεχθεί κλήση από την Acun Medya για να συμμετάσχει στο All Star Survivor. ήταν επίσης ξεκάθαρος: «Δεν με έχουν πάρει από την Acun Medya για το All Star Survivor. Δεν θα είμαι μέσα. Και να με ενοχλήσουν, τα γόνατά μου είναι “θρύψαλα”».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor – Καφετζής: Ο Μπάρτζης ξεκαθαρίζει τα πάντα για τη σχέση Καφετζή – Βουλγαράκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.