ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Της… επανάληψης στα πέναλτι της 6ης αγωνιστικής! (pics)

Τρία από τα πέντε πέναλτι που καταλογίστηκαν στα ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League 1, έπρεπε να εκτελεστούν ξανά.
Διαιτησία: Της… επανάληψης στα πέναλτι της 6ης αγωνιστικής! (pics)

Διαιτησία: Μόνο στο Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης δεν σφυρίχτηκε πέναλτι. Επανάληψη σε περισσότερα από τα… μισά!

Σχεδόν σε κάθε ματς πέναλτι έχει η 6η αγωνιστική της Super League 1. Με εξαίρεση το Απόλλων Σμύρνης -Αστέρας Τρίπολης (0-1) σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, οι διαιτητές έδειξαν την άσπρη βούλα.

Πέντε πέναλτι συνολικά, μέχρι στιγμής στην αγωνιστική (εκκρεμεί το Λαμία – Άρης που ξεκινάει στις 19.30) και με εξαίρεση εκείνα στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός και στο ΠΑΟΚ – Βόλος, τα υπόλοιπα έπρεπε να επαναληφθούν. Κόσμος και κοσμάκης μπήκε στην περιοχή, πριν εκτελεστεί η παράβαση στο Παναιτωλικός – ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Μόνο στο ΟΑΚΑ και μετά από on field review, εκτελέστηκε ξανά η εσχάτη των ποινών.

Οι παρακάτω φωτογραφίες επαληθεύουν του (γραπτού) λόγου, το αληθές!

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Της… επανάληψης στα πέναλτι της 6ης αγωνιστικής! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!