ΑΡΗΣ BC

Άρης: Κρούσμα Κορονοϊού στην ομάδα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με ΑΕΚ

Σε συναγερμό βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.
Άρης: Κρούσμα Κορονοϊού στην ομάδα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με ΑΕΚ

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε κρούσμα Κορονοϊού μόλις ένα 24ωρο πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League.

O Άρης αγωνίζεται με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Αθήνα αύριο Σάββατο (23/10 στις 20:00) κάτι το οποίο σημαίνει πως θα γίνουν και άλλα τεστ πριν την πτήση της ομάδας για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα το κρούσμα εντοπίστηκε σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος, με τη διευκρίνιση ότι δεν πρόκειται για παίκτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κρούσμα έχει ήδη μπει σε καραντίνα και ακολουθούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Μπορεί το κρούσμα που ανακοινώθηκε να είναι μόλις ένα, αλλά στους Θεσσαλονικείς υπάρχει αγωνία για τυχόν διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα του:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας βρέθηκε θετικό σε έλεγχο Covid-19.

Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και η ΚΑΕ ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως πρώτο μέλημα την υγεία των μελών της ομάδας.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Κρούσμα Κορονοϊού στην ομάδα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.