ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Το κανάλι της αναμέτρησης – Ποιος περιγράφει

Παναθηναϊκός και Βιλερμπάν κοντράρονται στις 21:00 στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Το κανάλι της αναμέτρησης – Ποιος περιγράφει

Την Βιλερμπάν υποδέχεται σήμερα στις 21:00 ο Παναθηναϊκός για τη 7η αγωνιστική της Euroleague, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι πράσινοι μετά τη σπουδαία νίκη επί της Εφές με 95-69 θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και κόντρα στους Γάλλους τους οποίους και θα υποδεχθεί χωρίς τον Φλόιντ.

Στο τέλος του αγώνα με την Εφές ο Αμερικανός υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του σημερινού αγώνα.

Από την άλλη η Βιλερμπάν έρχεται ιδιαιτέρως απειλητική στο ΟΑΚΑ καθώς και εκείνη προέρχεται από μια μεγάλη εντός έδρας νίκης εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από το κανάλι του Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Το κανάλι της αναμέτρησης – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.