ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε να κλέψει μίνι μάρκετ και τον πλάκωσαν στο ξύλο (video)

Ένας επίδοξος κλέφτης πήγε να κλέψει μίνι μάρκετ όμως τον πλάκωσαν στο ξύλο!
Πήγε να κλέψει μίνι μάρκετ και τον πλάκωσαν στο ξύλο (video)

Με άδοξο τρόπο κατέληξε η ληστεία σε μίνι μάρκετ, που είχε οργανώσει στο μυαλό του, ένας επίδοξος κλέφτης στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μπρονξ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας, φορώντας μια κουκούλα στο κεφάλι, εισήλθε εντός του καταστήματος, απειλώντας τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο, προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα που ήταν μέσα σε αυτό.

Για κακή του τύχη όμως, οι απειλές του δεν έπιασαν τόπο και αφού πήδηξε πάνω από το ταμείο, ξυλοκοπήθηκε από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23/10) και καταγράφηκε από τις κάμερες του καταστήματος, δείχνοντας τον ληστή να φοράει μια γκρι ζακέτα και να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία της περιοχής έχει ξεκινήσει έρευνες για την σύλληψη του δράστη ενώ προσφέρει 3.500 δολάρια για τον εντοπισμό του.

Δείτε το video με τον κλέφτη που εισέβαλε στο μίνι μάρκετ αλλά τον τον πλάκωσαν στο ξύλο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήγε να κλέψει μίνι μάρκετ και τον πλάκωσαν στο ξύλο (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.