ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Η εξήγηση που έδωσε ο Μελίσσας για το πέναλτι (vid)

Ο Νίκος Μελίσσας με την κίνηση που έκανε προς τον Βαλμπουενά έκρινε το ματς όπου ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Η εξήγηση που έδωσε ο Μελίσσας για το πέναλτι (vid)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Νίκος Μελίσσας ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής με το πέναλτι που έκανε, δίνοντας την εξήγηση του.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε μακριά από την εστία του. Βλέποντας τον Βαλμπουενά έτοιμο να κάνει μια κεφαλιά. Διεκδίκησε την μπάλα και φάνηκε να τον χτυπάει. Με τον Ελ Αραμπί να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, τόνισε πως ήθελε να δει την φάση ξανά.

Στην περιγραφή που έκανε υπογράμμισε πως βρήκε πρώτος τη μπάλα και πως έγινε μια σύγκρουση με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μελίσσας στη συνέχεια δήλωσε πως δέχθηκαν δύο ανόητα γκολ. Και πως σε κάθε παιχνίδι κάτι ανάλογο συμβαίνει.

Ανέφερε πως ήταν άδικο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του που δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα. Αλλά θα παλέψουν στην πορεία για να πάρουν τους απαραίτητους βαθμούς.

Γιατί ο Παναιτωλικός είναι χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Θέλει να βγει από τις επικίνδυνες θέσεις, για να μπορέσει να αισθανθεί καλύτερα.

Βέβαια το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου είχε να αντιμετωπίσει και πολλές απουσίες βασικών παικτών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Η εξήγηση που έδωσε ο Μελίσσας για το πέναλτι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.