ΠΑΟΚ

Τέιλορ: «Να δουλέψω σκληρά και να διορθώσω τα αμυντικά μου λάθη»

Ο Τέιλορ έκανε το σχόλιό του για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-1, αλλά και για τις δικές του αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι.
Τέιλορ: «Να δουλέψω σκληρά και να διορθώσω τα αμυντικά μου λάθη»

Ο Λούκας Τέιλορ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στάθηκε και στη δική του απόδοση.

Ο παίκτης του δικεφάλου, Λούκας Τέιλορ μίλησε για την προσωπική του επίδοση στο παιχνίδι, αλλά και τις αμυντικές του αδυναμίες. «Δουλεύω για να το διορθώσω, ξέρω ότι δεν είμαι τόσο καλός», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά έκανε το σχόλιό του για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από ένα στιγμιαίο λάθος. Μπήκαμε σε μια αμφιβολία για το αν θα νικήσουμε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής. Παίξαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για την αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι κομβικό το αμυντικό κομμάτι. Εγώ γνωρίζω ότι δεν είμαι τόσο καλός στο αμυντικό κομμάτι και δουλεύω για να το διορθώσω. Θα μας βοηθήσει στο μέλλον όταν γίνουμε καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι. Και εγώ θα πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «H προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ εύκολη. Η υποδοχή ήταν εξαιρετική, έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας και θα παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέιλορ: «Να δουλέψω σκληρά και να διορθώσω τα αμυντικά μου λάθη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.