MEDIA

Τάσος Ξιαρχό: Η Δανάη Μπάρκα έδωσε την καλύτερη απάντηση στον χορογράφο!

Την δική της απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό θέλησε να δώσει η Δανάη Μπάρκα.
Τάσος Ξιαρχό: Η Δανάη Μπάρκα έδωσε την καλύτερη απάντηση στον χορογράφο!

Τάσος Ξιαρχό: Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media μετά το άθλιο bullying που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό σε γυναίκα για το βάρος της.

Ο γνωστός χορογράφος που χθες απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τις κριτικές που δέχθηκε για όσα είπε, επέστρεψε με ένα νέο μήνυμα που έφερε νέο κύμα αντιδράσεων, καθώς χαρακτήριζε την Δανάη Μπάρκα, ως «χοντρή».

Η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής Πάμε Δανάη, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να απαντήσει στον Ξιαρχό, σημειώνοντας πως παρότι τα όσα έγραψε σβήστηκαν, εκείνη πρόλαβε να τα διαβάσει και να τα δει όλα.

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του «καλύτερου κόσμου». Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ.

Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο… πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα.

https://youtu.be/DhAskCe5OR4

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάσος Ξιαρχό: Η Δανάη Μπάρκα έδωσε την καλύτερη απάντηση στον χορογράφο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα