ΕΟΚ

Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΚ, προχωρά ο έλεγχος

Το πρώτο μέτωπο πού πήγε να ανοίξει στην ΕΟΚ έκλεισε. Αλλά τώρα αρχίζει μία άλλη διαδικασία.
Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΚ, προχωρά ο έλεγχος

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε στην ΕΟΚ με τα ασφαλιστικά μέτρα στα οποία προχώρησε ένας συνεργάτης.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την ΕΟΚ επρόκειτο για μια κατάσταση κάπως περίεργη. Κάτι το οποίο οδήγησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο σε ενέργειες στις οποίες ούτε καν ήθελε να σκέφτεται.

Διότι μέσα στο μυαλό του είχε και έχει μία ομοσπονδία ενωμένη μακριά από οποιεσδήποτε αγκυλώσεις από το παρελθόν. Ούτε φυσικά διακατέχεται από εκδικητική μανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν υπήρξε πολύ μεγάλο πρόβλημα με ένα συνεργάτη όποιος είχε υπογράψει μία σύμβαση με όρους κάθε άλλο παρά ευνοϊκούς για το Ελληνικό μπάσκετ. Σίγουρα όμως ως πολύ καλός επιχειρηματίας είχε φροντίσει ώστε αυτοί οι όροι να είναι ευνοϊκοί και την επιχείρησή του.

Προχώρησε μάλιστα σε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ομοσπονδίας.

Από την πλευρά της η ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να ισχύσει η συγκεκριμένη σύμβαση από τη στιγμή κατά την οποία:

Πρώτον οι όροι δεν ήταν ευνοϊκοί για το Ελληνικό μπάσκετ

Δεύτερον είχε υπογραφεί στην περίοδο της προσωρινής διοίκησης

Τρίτον δεν είχε περάσει από την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου

Για όλους τους παραπάνω λόγους στην ΕΟΚ ήταν σίγουροι θα κέρδιζαν την υπόθεση με τα ασφαλιστικά μέτρα.

Όπως και έγινε. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα καθώς ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην Ομοσπονδία για την τελευταία δεκαετία.

Αυτό θα ξεκινήσει άμεσα καθώς τόσο ο πρόεδρος όσο και η διοίκηση της ΕΟΚ θέλουν να φτάσει η υπόθεση ως το τέλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΚ, προχωρά ο έλεγχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College