ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου με Βόλο

Τι δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει του ματς με τον Βόλο
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου με Βόλο

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Μίκαελ Γκαρντάφσκι και Νικολάε Μιλιντσεάνου θα παραταχθεί η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στο ματς με τον Βόλο.

Πρόκειται για τη σαββατιάτικη (11/12, 17:15 – κανάλι Novasports 2) αναμέτρηση, στο πλαίσιο της της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Τριάδης Α., Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ηρακλής Μεταξάς παραχώρησε τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ιδού τι είπε μεταξύ άλλων:

«Ακόμα δεν έχει παίξει χωρίς προπονητή, τώρα θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Ο Βόλος είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει μπάλα και να παίζει πάσες. Οι παίκτες του έχουν πολύ καλή τεχνική, ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα.

Τώρα τελευταία δεν του έχουν βγει τα αποτελέσματα, αλλά μην ξεχνάμε ότι στην αρχή όλοι μιλούσαν για τον Βόλο. Αυτό αλλάζει γρήγορα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Βόλο της αρχής, που έκανε καλές εμφανίσεις και να ‘πολεμήσουμε’ αυτόν τον Βόλο», σχολίασε για τον αντίπαλο.

Αναφερόμενος στις απουσίες, επεσήμανε: «Ναι δυσκολεύουν, αλλά αυτά τα προβλήματα τα έχουν οι πιο πολλές ομάδες, όχι όλες γιατί υπάρχουν και ομάδες με μεγαλύτερα ρόστερ και περισσότερο βάθος.

Σε μια χρονιά μέσα όμως θα τα έχεις αυτά τα προβλήματα, το θέμα είναι πως θα τα αντιμετωπίσεις. Προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο και πάμε δυνατά και στα τρία τελευταία παιχνίδια του 2021».

Επίσης για τον καιρό που δυσκολεύει την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Είναι μία δυσκολία που την ξέρουμε, τη γνωρίζουμε, κάναμε κάποιες προσπάθειες να βελτιώσουμε την κατάσταση και κάπως βελτιώθηκε, όχι αρκετά όμως. Θα κάνουμε κι άλλες προσπάθειες να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου με Βόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.