STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ – Άρης: Οι 11άδες του παιχνιδιού

Έγιναν γνωστές οι 11άδες για το ΟΦΗ - Άρης που ξεκινά στις 17:00 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
ΟΦΗ – Άρης: Οι 11άδες του παιχνιδιού

ΟΦΗ – Άρης: Νίκος Νιόπλιας και Άκης Μάντζιος ανακοίνωσαν τις συνθέσεις με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο παιχνίδι (17:00-Cosmote Sport 2) του «Γεντί Κουλέ» για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρατάσσει τον ΟΦΗ με σχηματισμό 4-3-3. Ο Επασί κάτω από τα δοκάρια, (από τα αριστερά προς τα δεξιά προς τα αριστερά) Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Βούρος, και Μαρινάκης στην άμυνα. Γαγιέγος (αριστερά), Μεγιάδο (μεσαίος), Ντε Γκούζμαν (δεξιά) στο κέντρο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν Τοράλ (δεξιά), Λάμπρου (αριστερά), Καστάνιος (φορ).

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ οι: Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν, Ναμπί, Καμάου, Γιαννούλης, Γιάννου, Στάικος, Κοροβέσης.

Από την πλευρά του Μάντζιος κατεβάζει τον Άρη με το σύνηθες 4-2-3-1: Ο Κουέστα στην εστία, στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά οι Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα και Τζέγκο οι δύο χαφ στο κέντρο ο Εντιαγιέ σε ελεύθερο ρόλο και στην επίθεση οι Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (στα δύο άκρα) και Καμάρα ως φορ.

Στον πάγκο για τον Άρη: Ντένις, Λούμορ, Μαντσίνι, Μάνος, Ιτούρμπε, Μπεναλουάν, Ματίγια, Λόπεθ, Δεληζήσης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)
Τέταρτος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) – VAR: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), ΑVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ – Άρης: Οι 11άδες του παιχνιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.