Την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Εθνικής ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε το κανάλι του Alpha TV.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε το κανάλι του Alpha TV.

Εθνική Ελλάδας: Από τη «συχνότητα» του Alpha θα μεταδίδονται από τώρα και τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι αγώνες της Εθνικής ομάδας. Κι αυτό καθώς, όπως ανακοίνωσε το κανάλι, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την επόμενη τετραετία.

Έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι σε αυτά το χρονικό διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές σημαντικές διοργανώσεις της «γαλανόλευκης», μεταξύ των οποίων τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά για το UEFA Euro 2024 και τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026

Η σχετική ανακοίνωση του Alpha για την Εθνική Ελλάδας αναφέρει:

«Ο Alpha εξασφάλισε και θα μεταδίδει απευθείας και αποκλειστικά, από τον Ιούνιο του 2022 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League, στα Ευρωπαϊκά Προκριματικά για το UEFA Euro 2024 και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 καθώς και όλους τους διεθνείς φιλικούς αγώνες της.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου σε:

UEFA Nations League, που θα διεξαχθεί το 2022 και το 2024.
UEFA Nations League Finals, που θα διεξαχθεί το 2023 και το 2025 και την μετάδοση (μη αποκλειστική) ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ (ανεξαρτήτως συμμετοχής της ΕΛΛΑΔΑΣ).

Αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για το UEFA ΕURO 2024 και των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 συμπεριλαμβανομένων και των play-off.

Όλους τους φιλικούς αγώνες την περίοδο από τον Ιούνιο του 2022 έως και τον Ιούνιο του 2026 (εξαιρουμένων των αγώνων πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022).

ALPHA: το τηλεοπτικό “σπίτι” της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου για τα επόμενα 4 χρόνια».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο