ΠΑΡΑFOOTBALL

Ατρόμητος: Ανακοινώνονται άμεσα προπονητής και εξάρι!

Γρήγορες κινήσεις κάνει ο Ατρόμητος για προπονητή και παίκτη.
Ατρόμητος: Ανακοινώνονται άμεσα προπονητής και εξάρι!

Σίγουρα η μεγάλη απογοήτευση της φετινής Super League 1 είναι ο Ατρόμητος, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Έτσι η ομάδα του Περιστερίου τρέχει και δε φτάνει. Η βαθμολογική της θέση, η αγωνιστική της κατάσταση και το γεγονός πως μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου έχει μείνει χωρίς προπονητή, την κάνουν να βιάζεται. Απολύτως λογικό με το φάσμα του υποβιβασμού να είναι ορατό πλέον.

Σήμερα, όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek» οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος αναμένεται να πάρουν την τελική τους απόφαση σε ότι αφορά τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου.

Ξένος θα είναι, Ισπανία και Γερμανία οι δύο χώρες που παίζουν. Μόνο που δεν θα μείνει μόνο εκεί ο Ατρόμητος. Έχουν έτοιμο παίκτη στα σκαριά οι Περιστεριώτες. Χαφ ο λεγάμενος, 6άρι κατά πάσα πιθανότατα, με τις ανακοινώσεις να έρχονται πριν από τα Χριστούγεννα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Ανακοινώνονται άμεσα προπονητής και εξάρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.