ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσαν πέντε «διαζύγια» οι Θεσσαλοί

ΑΕΛ: Τελείωσαν πέντε ποδοσφαιριστές, θα φύγουν άλλοι τέσσερις τις επόμενες μέρες.
ΑΕΛ: Ανακοίνωσαν πέντε «διαζύγια» οι Θεσσαλοί

ΑΕΛ: Τέλος Ταχάρ, Πατράλης και Μπαντιμπαγκά, προς επιβεβαιώση του Sportime. Παρελθόν και οι Συμελίδης, Μαξιμένκο!

Ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις στην ΑΕΛ! Μετά την προειδοποιητική… βολή που έριξε ο Αλέξης Κούγιας, μετά το 0-0 με τον Πιερικό, οι Θεσσαλοί, προς επιβεβαίωση του Sportime, γνωστοποίησαν ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Μπαντιμπαγκά, Ταχάρ και Πατράλη να λυθούν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους, ενώ παρελθόν θα αποτέλεσει και ο Μαξιμένκο, αλλά και ο Συμελίδης που έχει τεθεί καιρό εκτός ομάδας!

Παράλληλα, υπάρχει πρόθεση να μειωθεί κι άλλο ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του ρόστερ κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Ορισμένοι έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν, ενώ κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν στο ρόστερ 26 ποδοσφαιριστές, από τους 30 που έμειναν μετά την αποχώρηση των πέντε προαναφερθέντων.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί» αναφέρει ακόμα ότι η θέση του αποκλειστικά υπευθύνου όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ έχει κλειδώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη την Τετάρτη 29/12/202.

Κόντρα στους Ακρίτες θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Θεσσαλών, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης,  ο οποίος διαδέχθηκε τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον Κώστα Φραντζέσκο. Τρίτος προπονητής για την ΑΕΛ, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Ανακοίνωσαν πέντε «διαζύγια» οι Θεσσαλοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!