ΑΡΗΣ

Ο αποδεκατισμένος Άρης ζήτησε αναβολή με Παναθηναϊκό και απορρίφθηκε

Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν αναβολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά απορρίφθηκε από την Αρμόδια Αρχή
Ο αποδεκατισμένος Άρης ζήτησε αναβολή με Παναθηναϊκό και απορρίφθηκε

Ο Άρης μπορεί να έχει λυγίσει από τις απουσίες, αλλά θα αντιμετωπίσει κανονικά τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (5/1, 21:30).

Βλέποντας τον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο, οι «κίτρινοι» ενήργησαν λογικά. Με εννέα θετικά δείγματα, τα έξι εκ των οποίων αφορούν ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του τεχνικού τιμ, ο Άρης αιτήθηκε αναβολή του παιχνιδιού με τους «πράσινους».

Το αίτημα της ΠΑΕ όμως απορρίφθηκε από την Αρμόδια Αρχή της Super League, η οποία απάντησε αρνητικά. Βάσει πρωτοκόλλου θα πρέπει να υπάρξουν επτά θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών για να αναβληθεί η αναμέτρηση.

Επομένως, ο Άρης κατεβαίνει αποδεκατισμένος στην Αθήνα. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Φαμπιάνο, Ματίγια, Γκαρσία και Μαρμαρίδη, αλλά και τον Καμαρά, ο οποίος απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας.

Χαρακτηριστικό των απουσιών είναι ότι στην αποστολή των «κιτρίνων» συμπεριλήφθησαν τρεις τερματοφύλακες, ο Χαΐροβιτς που δεν υπολογιζόταν κ οι νεαροί Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Αναλυτικά οι επιλογές του Μάντζιου: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγγο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης και Σαλιάρης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο αποδεκατισμένος Άρης ζήτησε αναβολή με Παναθηναϊκό και απορρίφθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.