MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Σε σοκ η Ελένη απο την ομολογία του Ιάσωνα – Η Νέλλη μαθαίνει το ψέμα για τον Μιχάλη

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.
Ήλιος επόμενα επεισόδια: Σε σοκ η Ελένη απο την ομολογία του Ιάσωνα – Η Νέλλη μαθαίνει το ψέμα για τον Μιχάλη

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατροπές θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ήλιος και το Sportime έχει όλες τις πληροφορίες μέσω ενός νέου «Ήλιος spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με την δεύτερη σεζόν του να χαρίζει στο κανάλι υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για το γεγονός πως ο Χρήστος είναι μια ανάσα από την σπείρα που τον έκλεψε, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Κι αυτό διότι ο Ιάσωνας αποφασίζει να βρεθεί ξανά με την Μυρτώ, λέγοντας όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο, κάτι που την σοκάρει. Από ‘κει και πέρα, η Νέλλη συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της, αγνοώντας το ψέμα που της έχει πει εκείνος.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα κρατήσει και πολύ, καθώς λίγα λεπτά πριν τον γάμο, ο Σπύρος της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη.

Ο Παύλος από την μεριά του αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα… Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες.

Η Λήδα δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια…

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος (1/3, 21:00)

Ο Μάνος προσπαθεί να πείσει την Αθηνά πως δεν είναι ο Στέφανος Βάλβης. Η Αθηνά, όμως, είναι σίγουρη πως πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι του Στέφανου. Η εμμονή της ανησυχεί το περιβάλλον της που δεν την πιστεύει, παρότι όλοι διαπιστώνουν την τρομερή ομοιότητα του Μάνου με τον Στέφανο.

Η Λήδα, με την βοήθεια του Νικήτα, ψάχνει ποιος είναι ο άνθρωπος που φαίνεται να είχε σχέση με την μητέρα της και να ανακαλύψει τι μπορεί να συνδέει την ίδια με αυτόν τον άγνωστο. Ο Παύλος προσφέρεται να βοηθήσει την Αλίκη ως δικηγόρος στο θέμα της φάρμας.

Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στην Ελένη, αφού η Μυρτώ συνεχίζει να τον ενοχλεί, παρά την εξήγηση που της έχει κάνει πως δεν σκοπεύει να χωρίσει.

Η Αθηνά ζητάει να συναντήσει τον Μάνο έχοντας καταστρώσει στο μυαλό της ένα σχέδιο για να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήλιος επόμενα επεισόδια: Σε σοκ η Ελένη απο την ομολογία του Ιάσωνα – Η Νέλλη μαθαίνει το ψέμα για τον Μιχάλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα