Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος ζει και το φονικό σκηνικό συνεχίζεται στην αγαπημένη σειρά που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΑΝΤ 1.

Ο Στέφανος εξαναγκάζει την Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ήλιος».

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Συνεχίζονται οι ακραίες καταστάσεις στην σειρά «Ήλιος», η οποία προβάλλεται από την τηλεόραση του ΑΝΤ 1. Το Sportime σας ενημέρωσε πρόσφατα για το ποιος σκοτώνει τον Στέφανο, ο οποίος φέρει ψεύτικη ταυτότητα και τελικά θα καταφέρει να επιβιώσει προς έκπληξη όλων.

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, δεν κατάφερε να παραμείνει ψηλά στην τηλεθέαση  και όχι άδικα καθώς οι πολλές αλλαγές στην ώρα προβολής το επηρέασαν όμως όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται να κάνουν την ανατροπή.

Στις νέες εξελίξεις ο θα μαθευτεί ότι ο Στέφανος εξαναγκάζει την Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του και μια νέα απόπειρα θα γίνει μέσα στο νοσκομείο!

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139
Η Αλίκη δεν νοιώθει έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της και ο Παύλος προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Η Αθηνά, σε μια μικρή άδεια απ’ το ψυχιατρείο, ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό της. Η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει. Η Λήδα, που από τύχη γλίτωσε την επίθεση εναντίον της, προσπαθεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Ο Στέφανος εξαναγκάζει την Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του, την ίδια στιγμή που η Αθηνά αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της…

Μ. ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140
Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη προσπαθεί με τη βοήθεια του Χρήστου να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος. Ο Παύλος διακρίνει μία περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα…  Η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό της, αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνος ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη… Η κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα…

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 18 Απριλίου 2022