EUROLEAGUE

Βαθμολογία EuroLeague: Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός, αλλά ελπίζει

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της EuroLeague
Βαθμολογία EuroLeague: Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός, αλλά ελπίζει

Βαθμολογία EuroLeague: Η ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο από την Άλμπα σημάδεψε την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας απέτυχαν σε όλους τους τομείς, από επίθεση, άμυνα ως προσέγγιση στον αγώνα και υπέστησαν βαριά ήττα από τη γερμανική ομάδα.

Το τελικό 90-75, με το οποίο έχασε ο Ολυμπιακός από την Άλμπα στο Βερολίνο, διαμορφώνει στο 16-10 το ρεκόρ του.

Βεβαίως ήταν ένας αγώνας που υπήρχε το «πρέπει» για τους Πειραιώτες που όμως παραμένουν στην τετράδα, αλλά έχασαν ευκαιρία να κοιτάξουν πιο ψηλά.

Παρεμπιπτόντως οι Γερμανοί μπαίνουν στο κυνήγι της οκτάδας και σε ό,τι αφορά στη βαθμολογία χωρίς τις ομάδες της Ρωσίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στο ρυθμό της Άλμπα η οποία διέλυσε την άμυνά του (όπως δείχνει και το παθητικό των 90 πόντων) με 13/21 τρίποντα ενώ ούτε επιθετικά υπήρξε σωστή λειτουργία.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, η αρχή έγινε στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να επικρατεί 84-77 της Μακάμπι και να αυξάνει τις πιθανότητες πλασαρίσματος στην οκτάδα.

Έπειτα, η Μπασκόνια νίκησε 72-69 τη Βιλερμπάν επί γαλλικού εδάφους, ωστόσο τα πλέι οφ φαντάζουν ακόμη πολύ μακρινά για εκείνη.

Τέλος, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς από καθαρά βαθμολογικής πλευράς, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 92-88 της Αρμάνι Μιλάνο στην παράταση.

Επομένως, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει προβάδισμα για τη 2η θέση, ενώ οι Ιταλοί έχουν 0-2 στους αγώνες κόντρα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Πέμπτη 10/3

  • Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-77
  • Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 90-75
  • Βιλερμπάν – Μπασκόνια 69-72
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 92-88 παρ.

Παρασκευή 11/3

  • Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα 20:00
  • Μονακό – Εφές 21:00

Αναβολή αγώνων:

Φενέρμπαχτσε- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Παναθηναϊκός

Μπάγερν Μονάχου- Ούνικς Καζάν

Βαθμολογία EuroLeague: Δείτε τον πίνακα με και χωρίς τις ρωσικές ομάδες

Euroleague

Euroleague

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία EuroLeague: Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός, αλλά ελπίζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.