ΠΑΡΑFOOTBALL

Εθνική Ελλάδας: Ο σίγουρος Μανωλάς και ο πιθανός Παπασταθόπουλος

Το μέλλον του Μανωλά και του Παπασταθόπουλου στην Εθνική Ελλάδας.
Εθνική Ελλάδας: Ο σίγουρος Μανωλάς και ο πιθανός Παπασταθόπουλος

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογέτ σήκωσαν σκόνη αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πάνω κάτω κάλεσε όσους αναμένονταν. Μέσα δηλαδή όσοι διαπρέπουν στο εξωτερικό, εκτός ακόμα μια και πρόκειται για φιλικά οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek»  πολλά έχουν ήδη ακουστεί για το τι θα γίνει με τους δύο στόπερ του Ολυμπιακού εν όψει και Nations League. Εξάλλου από αυτή εδώ την στήλη είχατε πληροφορηθεί πως είναι στο δρόμο της επιστροφής και οι δύο.

Για να ρισκάρουμε και μια υπόθεση εργασίας, θα λέγαμε πως ο Μανωλάς είναι σίγουρος για την επιστροφή.

Και ο Σωκράτης πιθανός. Όχι απίθανο πως δε θα γυρίσει αλλά έχουν να πουν με τον Πογέτ κάποια πράγματα. Ο Ουρουγουανός πάντως δεν είναι σαν τους άλλους ομοσπονδιακούς των τελευταίων ετών.

Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν και οι δύο στόπερ. Ο Πογέτ γενικά θέλει να δει focus από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Έχει μεγάλες βλέψεις για την Εθνική.

https://youtu.be/uTKPq1KDXWY

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Ο σίγουρος Μανωλάς και ο πιθανός Παπασταθόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.