WORLD FOOTBALL

Αγγλία – Ελβετία 2-1: Φιλική ήττα για τους Ελβετούς από λάθος του Τσούμπερ

Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία επικράτησε της Ελβετίας με πέναλτι που έκανε ο Στίβε Τσούμπερ.
Αγγλία – Ελβετία 2-1: Φιλική ήττα για τους Ελβετούς από λάθος του Τσούμπερ

Αγγλία – Ελβετία 2-1: Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Γουέμπλεϊ η ομάδα του Στίβεν Τσούμπερ ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Σακίρι ο Εμπολό με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 25′ λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Φράι είχε δοκάρι σε σουτ μέσα από την περιοχή!

Τελικά η Αγγλία κατάφερε να γυρίσει το ματς, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με σουτ-βολίδα του Λουκ Σο.

Η Εθνική Ελβετίας άντεξε ως το 75′, όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο από εκτέλεση πέναλτι ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε χέρι. Ο διαιτητής αφού τσέκαρε το VAR στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του παίκτη της ΑΕΚ που είχε περάσει αλλαγή στο 62′.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεση εύστοχα ο Χάρι Κέιν.

Αγγλία – Ελβετία 2-1: Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγλία – Ελβετία 2-1: Φιλική ήττα για τους Ελβετούς από λάθος του Τσούμπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.