STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Βόλος και Λαμία κοντράρονται απόψε για την 3η αγωνιστική των Playouts της Super League.
Βόλος – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Βόλος – Λαμία: Τη Λαμία υποδέχεται η ομάδα της Μαγνησίας η οποία αν και έχει μία καλή θέση στη βαθμολογία της Super League αυτή τη στιγμή, ψάχνει να τελειώσει τη χρονιά στη καλύτερη δυνατή κατάταξη αποφεύγοντας τους κινδύνους.

Η Λαμία από την άλλη βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 21 και ψάχνει βαθμούς για να πλησιάσει την 12η θέση όπου είναι ο Ατρόμητος με 27 ενώ ταυτόχρονα να απομακρυνθεί από τη τελευταία που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

Οι δύο ομάδες έχουν δώσει δύο εξαιρετικά ματς τη φετινή σεζόν. Το τελευταίο τους ματς έληξε ισόπαλο 2-2 με τον Βόλο να βάζει 2 γκολ μέσα σε 6 λεπτά. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Βόλος είχε πάρει τη νίκη στην έδρα του με 2-1.

Ο αγώνας Βόλος – Λαμία θα έχει μετάδοση από το κανάλι Cosmote Sport 2HD στις 16:00 μ.μ. και στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις