MEDIA

Φως στο Τούνελ 15/4 – Μάνος Δασκαλάκης: «Ζούσε όμως» – Το 2ο μέρος της συνέντευξης στη Νικολούλη

Το 2ο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (Παρασκευή 15/4) «Φως στο τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη.
Φως στο Τούνελ 15/4 – Μάνος Δασκαλάκης: «Ζούσε όμως» – Το 2ο μέρος της συνέντευξης στη Νικολούλη

Φως στο Τούνελ 15/4: Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», την οποία παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη, θα παρακολουθήσουμε απόψε (στις 23:20) στο Mega Channel.

Οπως είχατε διαβάσει στο Sportime το πρώτος μέρος της συνέντευξης του πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα είχε… ρίξει το ίντερνετ και τώρα θα παρακολουθήσουμε και το δεύτερο.

Μεταξύ άλλων, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει στην Νικολούλη: «Δεν κάνανε κάτι όμως μιας και το είχαν δει…» , ενώ νέες αποκαλύψει στην υπόθεση υπόσχεται η γνωστή δημοσιογράφος.

Μια υπόθεση που εκτός από την Ελλάδα έχει συγκλονίσει και την Τουρκία, με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου να είναι εκτενή για τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Φως στο Τούνελ 15/4: Είναι ακόμη ερωτευμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης;

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών αναφέρεται και πάλι στον θάνατο της Τζωρτζίνας προσθέτοντας την αινιγματική φράση: «Ζούσε όμως…».

Από εκεί και πέρα ανάμεσα σε άλλες αποκαλύψεις και μαρτυρίες, αναμένονται να ακουστούν οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οσο για το αν είναι ακόμη ερωτευμένος ακόμα με την Ρούλα, η απάντηση του Μάνου θα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη:«Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

Φως στο Τούνελ 15/4: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής που θα προβληθεί στις 23:20 από το Mega

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φως στο Τούνελ 15/4 – Μάνος Δασκαλάκης: «Ζούσε όμως» – Το 2ο μέρος της συνέντευξης στη Νικολούλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.