ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Μεγάλη Εβδομάδα: Βροχές και καταιγιδες – Πως θα κάνουμε Πάσχα!

Ο καιρός δε θα μας κάνει τη… χάρη τις επόμενες μέρες, αφού θα μας δείξει την κακή του πλευρά.
Καιρός – Μεγάλη Εβδομάδα: Βροχές και καταιγιδες – Πως θα κάνουμε Πάσχα!

Στο ίδιο… τέμπο θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες ο καιρός, όπως έκανε γνωστό ο Κλέαρχος Μαρουσάκης με τις προβλέψεις του.

Ο μετεωρολόγος, ξεκαθάρισε ότι μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα έχουμε βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ωστόσο από κει και πέρα, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

Συγκεκριμένα όμως μέχρι τότε, η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει στους 16 βαθμούς, οπότε αναμένεται αρκετό κρύο και τις νυχτερινές ώρες.

Από κει και πέρα, τη Μεγάλη Παρασκευή το θερμόμετρο θα πάρει την ανιούσα, φτάνοντας ακόμα και τους 25 βαθμούς, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο για κάποιες μπόρες το Μεγάλο Σάββατο σε κάποια τμήματα της χώρας.

Δείτε την πρόβλεψη του:




Αναλυτικά και τα όσα αναφέρει η ΕΜΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-04-2022

Στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοανατολικά ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βορειοανατολικά όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα η μέγιστη θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 12-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6, τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία στα Δωδεκάνησα θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

ΠΕΜΠΤΗ 14-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα νοτιοδυτικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Ειδήσεις τώρα

Survivor: Σεξουαλική παρενόχληση σε πασίγνωστη πρώην παίκτρια

GNTM: ΤΕΛΟΣ η Ζενεβιεβ απο την εκπομπή – Τι θα παρουσιάζει στο STAR

Το Πρωινό: Χωρίζουν ξανά Λιάγκας – Σκορδά – Όλο το παρασκήνιο

Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει σκοτεινό παρελθόν του Μαθιού και βγάζει «κουμπούρι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Μεγάλη Εβδομάδα: Βροχές και καταιγιδες – Πως θα κάνουμε Πάσχα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.