ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Δε χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα Ποσπιρίγκου

Κατηγορηματικός ο Σταύρος Μπαλάσκας - «Δεν χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα! Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα».
Πάτρα: Δε χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα Ποσπιρίγκου

Πάτρα: Είναι η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τρία παιδιά νεκρά μέσα σε τρία χρόνια και ακόμη οριστική λύση στο θρίλερ δεν έχει δοθεί. Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα, όσον αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο ίδιος λοιπόν αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ αποκάλυψε και τι ερευνά αυτή τη στιγμή η αστυνομία.

Σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την ομολογία της ανέφερε: «Εκεί που εμείς σαν αστυνομία κάναμε την ανάκριση, έσπασαν όλοι. Υπάρχουν όμως και υποθέσεις, όπως εκείνη με το βιτριόλι, αλλά και αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που δεν χρειάζεται να ομολογήσει.

Είναι τόσο αδιάσειστα, συνεχόμενα, επαναλαμβανόμενα και δυνατά τα στοιχεία της ενοχής. Ακόμη και στο δικαστήριο μπορεί να φωνάζει κάποιος “αθώος” και όλα τα στοιχεία να είναι αδιάσειστα και να συντελούν στην ενοχή του», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Δε χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα Ποσπιρίγκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.