MEDIA

Survivor Twitter 27/4: Ο Εμμανουήλ έγινε γητευτής των ιγκουάνα και γκρέμισε την πλατφόρμα!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε νέους φίλους και το Twitter πυροβόλησε tweets
Survivor Twitter 27/4: Ο Εμμανουήλ έγινε γητευτής των ιγκουάνα και γκρέμισε την πλατφόρμα!

Survivor Twitter 27/4: Μια ακόμα βραδιά στο Survivor που ο μιντιακός λαός έδωσε ρέστα και μας χάρισε στιγμές ατελείωτου γέλιου.

Και πως να το κάνουμε; To ριάλιτι του ΣΚΑΪ χωρίς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να κάνει τα δικά του είναι πλέον… ανιαρό.

Ο MakeUp Artist δεν έχει παρέα στην μπλε καλύβα και απευθύνθηκε στο ζωϊκό βασίλειο. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος βρήκε ένα δράκο (;), ιγκουάνα (;), μεγάλη σαύρα (;), θα σας γελάσουμε. Ζωολόγοι δεν είμαστε, αλλά είμαστε ιντριγκολόγοι.

Και αυτά που ξεστόμισε για ακόμα μια φορά ο Εμμανουήλ ήταν πέρα από συλλεκτικά και άκρως προκλητικά.

Βάφτισε που λέτε το συμπαθέστατο και μεγαλόσωμο ερπετό King και άρχισε να του μιλάει σαν να τον καταλάβαινε.

Τι για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάνα του είπε, τι για τις μοναξιές του του είπε. Γενικώς, ο 37χρονος κατά δήλωση του ιδίου, έδωσε πόνο και το Twitter ξεκίνησε να πυροβολάει tweets.

Βέβαια, αυτό που διαιωνίζεται η κατάσταση της λάσπης προς τον Άρη, γίνεται χωρίς φίλτρο και ντροπή από τον ίδιο, ο οποίος πλέον είναι ξεκάθαρο για ποιον λόγο βρίσκεται στο παιχνίδι.

Survivor Twitter 27/4: Τα tweets της βραδιάς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Twitter 27/4: Ο Εμμανουήλ έγινε γητευτής των ιγκουάνα και γκρέμισε την πλατφόρμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα